Close

Το καλάθι μου

Για Δωρεάν μεταφορικά υπολείπονται ακόμα
{{order.free_shipping_remaining_cost}}
ΣΥΝΟΛΟ: {{order.final_cost}}

Πολιτική ακυρώσεων / επιστροφών

Στην προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας στα προϊόντα που επιλέγουν από το www.pharmacyofathens.gr προσφέρουμε την δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους.

Παρακαλώ σημειώστε ότι:

Στις περιπτώσεις προπληρωμένων αγορών μέσω χρηματοπιστωτικών μέσων (πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών ή τραπεζικού λογαριασμού ή PayPal), ο χρήστης διαθέτει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών, για να υπαναχωρήσει από την σύμβαση σύμφωνα με το άρθρο 3ε του ν.2251/1994, από την ημερομηνία παραλαβής και απόκτησης της φυσικής κατοχής των προϊόντων, εφόσον αυτά αποστέλλονται, ή από την λήξη της ημερομηνίας, στην οποία έχει την δυνατότητα παραλαβής τους εντός του καταστήματος. Η υπαναχώρηση δηλώνεται με οποιονδήποτε τρόπο, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή απλή επιστολή ή υποβολή του εντύπου του ν.2251/1994 στα ανωτέρω ειδικότερα στοιχεία διευθύνσεων (φυσικών ή ηλεκτρονικών) ή φαξ του Φαρμακείου. Το δικαίωμα της υπαναχώρησης δεν παρέχεται στις εξής περιπτώσεις: α) Εάν η αγορά γίνεται με παράδοση των προϊόντων εντός του καταστήματος, οπότε και ισχύουν τα ανωτέρω προβλεπόμενα, β) Εάν η ημερομηνία λήξης των σχετικών προϊόντων είναι μικρότερη των 6μήνου, γ) Εάν αποσφραγισθούν οι συσκευασίες ή καταναλωθεί το προϊόν έστω και εν μέρει. Στην περίπτωση υπαναχώρησης, ο χρήστης επιβαρύνεται με την σχετική δαπάνη που μπορεί να προκύψει από αυτή και συνεπώς δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων, όπου δεν αναλαμβάνει την κάλυψη αυτής ο χρήστης εξ ’ολοκλήρου.

Διατηρούμε το δικαίωμα να απορρίψουμε επιστροφές προϊόντων που δεν έχουν επιστραφεί σύμφωνα με τους όρους πολιτικής επιστροφών που αναφέρονται πιο κάτω.
Επίσης μπορεί να σας ζητηθεί να πληρώσετε το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων αυτών που θα επιστραφούν πίσω σε σας στην περίπτωση μη τήρησης των προδιαγραφών.
Επίσης δεν επιστρέφονται τα βρεφικά γάλατα, οι βρεφικές κρέμες και τα προϊόντα ψυγείου για λόγους ασφαλείας και σωστής συντήρησης.

Οι πιο κάτω όροι πρέπει να πληρούνται για την επιστροφή των προϊόντων στο www.pharmacyofathens.gr:

Η αίτηση επιστροφής ή ανταλλαγής να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγραφα παραλαβής.
Όλες οι επιστροφές και ανταλλαγές πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν..

Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε σε χρονικό διάστημα όχι μεγαλύτερο των 14 ημερολογιακών ημερών. Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.
Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 3214788

Εφόσον το προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε ελεύθερα να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Παρακαλώ να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων, μόνο αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και είναι κατάλληλα προς πώληση κατάσταση.

Η επιστροφή ενός μη ελαττωματικού προϊόντος και η επιστροφή χρημάτων στον πελάτη, τα έξοδα αρχικής αποστολής βαραίνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το ποσό προς επιστροφή.

Για επιστροφή μη λανθασμένου, μη κατεστραμμένου ή γενικότερα μη ελαττωματικού προϊόντος με σκοπό την επιστροφή των χρημάτων, ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής της επιστροφής.

Ο πελάτης έχει πάντα την ευθύνη της αποστολής πίσω στην εταιρία μας του προϊόντος, καθώς ως παραλήπτης δεν είναι δυνατό το www.pharmacyofathens.gr  να κάνει αναζήτηση του πακέτου σας σε οποιαδήποτε ταχυδρομική/μεταφορική.

 

Χρειάζεστε βοήθεια;

Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Εγγραφείτε στο newsletter μας για έκπτωση 2€
Η εξαργύρωση δεν ισχύει για αγορές κάτω των 10€.